Канела (Лептокарија)

디저트 가게
0.0
1 건의 리뷰 반영

리뷰

in
ind o
128 month ago
Тортите се веќе долга традиција на оваа слаткара! Но мене покрај нив највеќе ми се допаѓа cheese cake-от колаче (кое што има и вишни) Пробајте го:)
  • 전 유고슬라비아 마케도니아, GPS: 42.00399,21.39919